Lifestyle

Këshilla si ta bëni grimin për Vitin e Ri (Video)

Nëse ende nuk jeni në dijeni se si do jetë grimi i juaj në natën e ndërrimit të motmoteve, atëherë ne ju sjellim një video që tregon se si në të vërtetë duhet të dukeni.

 

Një grim natyral dhe shumë i lehtë do të bëjë që pamja juaj të duket ndryshe.

Mos e teproni as me veshjen, ndihuni sa më komode dhe e thjeshtë…

Më poshtë ndiqeni videon: