Fun

Këta janë disa nga emrat më të çuditshëm të fshatrave shqiptare, nuk është vetëm Gjylekari (LISTA)

Këta janë emrat më të çuditshëm të fshatrave shqiptareDuke pare se në Kosovë e Shqipëri kemi fshatra që kanë emra nga më të ndryshmit dhe shumë të çuditshëm, ja disa nga emrat më të çuditshme që kanë fshatrat në Kosovë dhe Shqipëri.
Këta emra janë aq të çuditshëm sa që banorët që jetojnë në këto fshatra ju vije turp t`i përmendin nga vijnë.

Më poshtë e keni një listë me emra shumë të veçantë dhe shumë qesharak po ashtu.

Vithkuqi – Korça
Kurveleshi -Tepelenë
Xhylekar – Gjilan
Muqibab – Gjilan
Kuqan – Elbasan
Qinam – Erseke
Symize – Tepelenë
Mize – Lushnje
Bubullime – Lushnje
Llukar- Prishtinë
Leshnje – Skrapar
Kakardhiq -Lezhë
Kaqibeg -Podujevë
Skorobisht – Prizren
Neperbisht – Suharekë
Makresh- Novoberd
Qyqylagë-Lipjan
Ngucat – Malisheve
Bithuq – Diber
Muqiverrc- Kamenicë

the authorE B