Kuriozitete

Këto janë vendet më të dhunshme në botë

Sipas Këshillit të sigurimit publik meksikan, nga 50 shtetet më të dhunshme, 43 janë nga Amerika Latine.

Kjo listë nuk përfshin qytetet në vendet ku ka luftë, por ato të cilat ka dhunë të shkaktuara nga jostabiliteti politik, konflikti, droga, të cilët kanë më shumë se 300 mijë banorë.

Numri më i madh i qyteteve ku ka dhunë është Brazili, 8 në Meksiko dhe 7 në Venezuelë. Në fotot më poshtë njihuni me renditjen e këtyre vendeve.

10. Natal, Brazil.

9. Valencia, Venezuelë

8. Sijudad Guiana, Venezuela

7. San Salvador, El Salvador6. Maturin, Venezuela

6. Maturin, Venezuela

5. Ciudad Victoria, Mexico

4. Tegucigalpa, Honduras

3. San Pedro Sula, Honduras

2. Akapulko, Meksiko

1.Caracas, Venezuela