Aktuale

Kiçmari dhe Hossain flasin për thellimin e marrëdhënieve me Bangladeshin

Ambasadori i Republikës së Kosovës në Australi, Sabri Kiçmari ka takuar Ambasadorin e Bangladeshit, Kazi Hossain, të cilin e ka falënderuar për njohjen e Republikës së Kosovës nga Bangladeshi.

“Jemi dakorduar për vazhdimin e angazhimit të mëtejmë në thellimin e marrëdhënieve miqësore në mes të dy vendeve tona dhe dy misioneve tona diplomatike”, ka shkruar ai në facebook./KosovaPress/