ShowBiz

Kim zbulon se surrogatja e saj nuk e dinte fëmijën e kujt po e mbante

Kim Kardashian bëri një zbulim të habitshëm për surrogaten e saj.

“Ajo nuk e dinte se mbante fëmijën e Kim dhe Kanye West – në fillim”, tha 37-vjeçarja gjatë një interviste në “The Real”.

Kim shpjegoi se përse ajo vendosi t’i tregonte.

“Ju mund ta bëni plotësisht në mënyrë anonime. Unë u ndjeva sikur, kushdo që mbanë fëmijën tim, çfarë nëse ajo nuk është një fanse e imja apo burrit tim? Çfarë nëse nuk do ta mbajë fëmijën tonë. Doja t’i jepja zgjedhjen dhe të jem krenare me këtë gjë. Doja një lidhje me të”, shtoi Kim.

Ajo gjithashtu foli edhe për atë që ndodhi kur surrogatja e zbuloi

“Ajo ishte shumë e emocionuar. Ishte me të vërtetë krenare për ta bërë këtë”, tha Kim Kardashian.