Tech

Kjo është fotografia e parë e Touareg-ut

Disa ditë pas publikimit të fotografive spiunuese të VW Polo të ri mund të shohim edhe Touareg-un e ri, i cili deri në fund të vitit do të arrijë në rrugët evropiane.

Sikur Polo, edhe Touareg është “kapur” në të njëjtën mënyrë, në parkingun e portit ajror Tambo, jo larg Johanesburgut. Dhe jo vetëm kjo, të dy prototipat janë me ngjyrë të bardhë, ndërsa deri më tash me siguri mund të konfirmohet se Volkswagen ka dizajn të ri, transmeton KosovaPress.

“Nga ana tjetër, ndryshimet janë më të vogla, ndërsa sa i përket dritave, të cilat i ngjasojnë atyre të Audi SUV, modeli Q2,” deklaroi autori i fotografisë Martin Swart për edicionin lokal të revistës “CAR magazina”. Megjithatë, ngjasimi më i madh është ajo me konceptin e T-Prime GTE, të prezantuar vitin e kaluar.