Aktuale

Kjo është fotoja e parë e Vllasit në QKUK, ja gjendja e tij (Foto)

Për të kuptuar përmasat e plagëve dhe dëmtimet që i ka pësuar nga plagosja me armë zjarri avokati i është nënshtruar disa fotografimeve të nevojshme në QKUK.

Kjo është fotoja e parë e relaizuar brenda QKUK, në momentin që Vllasi po dërgohej në ekzaminim mjekësor.

Vllasi i është nënshtruar disa fotografimeve të nevojshme në QKUK, për të kuptuar përmasat e plagëve dhe dëmtimet që i ka pësuar nga plagosja me armë zjarri.

Siç raporton gazetarja e KALLXO.com, momentalisht avokati Vllasi gjendet në sallën e reanimacionit