Fun

Kjo që bën ky tropojan është e frikshme (Video)

Një person rreth të dyzetave duket se nuk e ka patur fare problem të ftohtin e acartë që ka pushtuar vendin.

Ai është zhveshur dhe është zhytur në borë dhe më pas është futur në ujë në lumin Valbonë për të notuar. Ai quhet Niman dhe është nga Tropoja.

Në vijim foto dhe video e tij, ku duket se nuk “ia ndjen” fare për të ftohtin.