Aktuale

Komandanti i FSK-së raporton në Komisionin Parlamentar

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës mban mbledhjen e rregullt.

Në këtë mbledhje do të raportojë Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant Rrahman Rama për punën në vitin 2017.