Aktuale

Konfiskohen para e armë në Fushë Kosovë

Policia e Kosovës ka njoftuar se në Fushë Kosovë, raportohet se njësiti policor së bashku me njësitin DHKEK gjatë një bastisje në shtëpinë e te dyshuarit kanë gjetur dhe konfiskuar: 4.635.00 euro para të gatshme, 6 armë të shkurta dhe 2 armë të gjata, tri aparate shtëpiza të lojërave si dhe disa dokumente dhe kontrata të ndryshme që lidhen me vepra penale të dyshuara.

Në njoftim të Policisë thuhet se i dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit dërgohet në mbajtje./KP