Ekonomi

Kosova e Shqipëria flasin për konkurrencën e tregut

Përfaqësues të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës do të takohen sot me përfaqësues të Autoritetit të Konkurrencës së Shqipërisë, ku do të diskutojnë tema të ndryshme që të cilat ndërlidhen me konkurrencën e tregut.

Takimi do të fillojë nga ora 10:00-14:00, ndërsa konferenca për media do të jetë nga ora 11:00-11:15. Takimi mbahet në Kuvendin e Kosovës, salla nr.302.

Pjesëmarrësit në takim:

1. Hykmete Bajrami- Ministre e Ministrisë së Tregtisë dhe industrisë

2. Muhamet Mustafa- Kryetar i Komisionit Parlamentar për Zhvillim Ekonomik

3. Valon Prestreshi- Kryetar i AKK-së

4. Ahmet Krasniqi- Zv. Kryetar i AKK-së

5. Fatime Haziri- Antare e Komisionit

6. Muhamed Krasniqi- Anëtar i Komisionit

7. Shaqir Morina- Anëtar i Komisionit

8. Avdyl Krasniqi- Sekretar i Përgjithshëm m i AKK-së

9. Arsim Tërnava- Drejtor i DJA-së

10. Bekim Millaku- Drejtor i DMT-së

11. Donika Sallova- Asistente Ekzekutive

12. Lindita Milo Lati- Kryetare e Autoritetit të Shqipërisë

13. Servete Gruda- Zv. Kryetare

14. Iva Zajmi- Anëtare

15. Eduard Ypi- Anëtar

16. Koco Broka- Anëtar