Aktuale

“Kumanova”, Krasniqi: Ndrecaj kërkoi nga Ahmeti ta ndaloj aksionin policor

Andi Krasnqi, i njohur i komandant Malisheva, në Maqedoni ka hyrë më 6 maj nga pika kufitare Bllacës. Ai ka qëndruar në Maqedoni konkretisht në fshatin Hotël, disa ditë para se të ndodh aksion në Lagjen e Trimave.

Komandant Malisheva në dëshminë e tij para trupit gjykues u shpreh se në orët e hershme të 9 maj ka ardhur në Lagjen e Trimave ku është pritur nga Mirsad Ndrecaj.

Krasniqi tha se ai është i dorëzuar i pari për shkak se ka qenë i plagosur dhe se bashkë me të ka qenë edhe Mirsad Ndrecaj, Beg Rizaj dhe dy shok të tjerë duke shtuar se pas dorëzimit të tyre nuk ka dëgjuar më të krisura armësh.

Seanca gjyqësore për momentin vazhdon me pyetje nga të akuzuarit e tjerë dhe më pas nga Prokuroria dhe trupi gjyqësor.