Fun

Kur jetën dhe vdekjen e ndajnë disa milimetra, ja çka përjetuan këta dy punëtorë

Kjo video e regjistruar nga një CCTV, ose kamera e sigurisë, ka filmuar çastin e dy punëtorëve në një vend punishte kur i shpëtojnë vdekjes për disa milimetra. /Indeksonline/