Aktuale

Kurz sot në Maqedoni

Kryesuesi i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) për vitin 2017 dhe ministër i Punëve të Jashtme i Republikës së Austrisë, Sebastian Kurz, do të qëndrojë për vizitë pune në Republikën e Maqedonisë.

Ai do të realizojë takim me homologun e tij maqedonas, Nikolla Poposki.