Aktuale

Kuvendi debaton për Ligjin e veteranëve të luftës së UÇK-së

Sot mbahet seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës për shqyrtimin e parë të projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për veteranët e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Seanca ishte paraparë të mbahej gjatë ditës së enjte, por kishte dështuar për shkak të kuorumit./KP