Aktuale

Ky është polici, babai i vajzës që dyshohet se është e përfshirë në vrasjen e Aulonit

Në vrasjen e Aulon Zekës janë të dyshuar dy persona të cilët janë marrë në pyetje nga Policia e Kosovës

Riga Gosalci vajza e cila dyshet se ishte arsyeja që Guxim Hadri ka vrarë Aulon Zekën 16-vjeçar.

Në media u raportua se babai i Riga Gosalcit është në Njësinë Speciale të Policisë së Kosovës dhe mund të ndikojë që të dyshuarit të mos marrin dënimin e merituar.

the authorE B