Tech

Ky është smartfoni me kamerën më të mirë deri më tani

Smartfonët e kompanisë Google, të modelit Pixel, njihen për kualitetin e lartë të kamerës që posedojnë, derisa as Pixel 3 nuk bën ndonjë përjashtim.
Makina e kërkimit, tashmë në prodhim edhe të telefonave, ka shpërndarë një ton tiparesh të reja që përmirësojnë eksperiencën e kameras, transmeton lajmi.net.

Sekreti prapa kamerës së mrekullueshme të Pixel është opsioni HDR+, transmeton lajmi.net.

HDR+ është ajo çfarë i ofron kamerës dinamizëm më të të madh. Në vend të realizimit të një fotografie, Pixel mundëson disa sosh nga kënde të ndryshme dhe më pas kombinon në imazhin final.

Karakteristika më e diskutuara duhet të jetë opsioni “Night Sight”. Ky opsion nuk ishte në dispozicion pasi u lancua, megjithatë pas një përditësimi u bë i mundshëm për të gjithë përdoruesit.

Night Sight iu lejon juve të fotografoni në errësirë pa ndihmën e blicit. /Lajmi.net/