ShowBiz

Labinot Tahiri bëhet edhe veterinar

Këngëtari Labinot Tahiri i cili përveç muzikës është i njohur edhe për vullnetin e tij të mirë që e ka për të ndihmuar çdo kënd që ka nevojë dhe këtë gjë e ka treguar edhe një herë në një video të postuar në Instagram, ku duket se po e kryen shumë mirë edhe rolin e veterinarit.

Ai në video shihet duke e kuruar një shpezë të lënduar, me emrin Gjeraqinë dhe shpreson që pas trajtimit që është duke bërë ajo do të mund të kthehet në normalitet, shkruan KosovaPress.

Në përshkrimin e videos Labinot Tahiri ka shkruar : “Minutat e mi kushtojnë, por për të shpëtuar dhe gëzuar çdo gjë e bëj pa asnjë kosto në jetë. Një shpezë me emrin Gjeraqinë, e lënduar dhe e sjella në shtëpi që ta shëroj”, ka shkruajtur Tahiri, e që pastaj ky gjest i tij është komentuar shumë pozitivisht duke i thënë se po e dëshmon edhe një herë që e ka zemrën e madhe.

https://www.instagram.com/p/BTW13rrgt-8/