Aktuale

Lunaçek: Tani Prishtina duhet të bëjë punën e saj

Edhe Ulrike Lunaçek ka folur për votimin në Komitetin e Parlamentit Evropian.

Ajo ka thënë se ky është një lajm i mirë dhe se tani topi është te Prishtina.

Tani Prishtina duhet të bëjë punën e saj. Faleminderit Tanja Fajon”, ka shkruar Lunaçek në twitter.

Kujtojmë se Komiteti sot kaloi raportin për heqjen e vizave për Kosovën mirëpo të njëjtin nuk e dërgoi në Këshillin e Ministrave. Atë do ta bëjë në momentin që Kosova ratifikon demarkacionin me Malin e Zi.