Aktuale

Malisheva prej orës 17 do të mbes pa rrymë

KEDS njofton se sot, nga ora 17:00 deri 17:30 do të bëhet shkyçja totale emergjente e NS 35/10 kV Malisheva.

Gjatë kësaj kohe pa energji elektrike do të mbesin qyteti i Malishevës dhe fshatrat e komunës së Malishevës.

Arsyeja e shkyçjes sipas KEDS është rregullimi i kokës së kabllos 35 kV për shkak të sigurisë se sistemit./KP