Tech

Maserati GranTurismo i ri vjen më 2020

Maserati ka vendosur të shtyjë sërish lansimin e gjeneratës së ardhshme GranTurismo, këtë herë për vitin 2020.

Edhe pse ishte premtuar nga kompania se ky automobil do të prezantohet vitin e ardhshëm, “CarMagazine” raporton se gjërat kanë ndryshuar.

Inxhinierët e kompanisë italiane kanë vendosur të sjellin gjeneratën e re në një strukturë tërësisht të re.

Tani pritet që Maseratit e rinj të jenë më të lehtë dhe më agresiv.

Gjenerata e re GranTurismo do të ketë marsh automatik me tetë shpejtësi.

the authorE B