Aktuale

Matoshi: Do t’i kemi pesë ministri

Kryetari i Kuvendit të AKR-së, Fatmir Matoshi, pas nënshkrimit të marrëveshjes mes kësaj partie dhe PAN-it, ka deklaruar se AKR do t’i ketë pesë ministri.

“Do t’i kemi pesë ministri, me synim ato që kanë të bëjnë më zhvillimin ekonomik dhe diplomacinë”, tha ai për media, raporton KosovaPress.