Aktuale

Mbahet konferenca për krimet e kryera në Kosovë gjatë viteve 1998-1999

Asociacioni i Kriminologëve dhe Kriminalistëve të Kosovës, organizon tryezë shkencore “Krimet kundër njerëzimit të sansksionuara me të drejtën ndërkombëtare penale në Republikën e Kosovës 1998-1999”.

Konferenca mbahet në kuadër të aktiviteteve të shumta solidarizuese dhe në përkrahje të lirimit të shpejt të ië ish-kryeministrit, Ramush Haradinaj./KosovaPress/