Rajon & Botë

Mbyllet ura që kushtoi 63 milionë dollarë – jo për shkak të sigurisë! (Foto)

Kur kinezët përuruan urën prej xhami me vlerë 63 milionë dollarë, nuk e kishin menduar që do ta mbyllnin kaq shpejt.

Ura e cila ndodhet në Kinën jugore është 300 metra e lartë dhe 430 metra e gjatë është mbyllur vetëm 13 ditë nga përurimi.

Arsyeja e mbylljes nuk ka të bëjë aspak me sigurinë e saj.

Ajo është testuar dhjetëra herë dhe mund të rezistojë shumë.

Por sipas autoriteteve këto ditë ka pasur një fluks të jashtëzakonshëm.

Një zëdhënës tha se “kishte tmerrësisht shumë njerëz dhe kemi nevojë për një riorganizim”.

e1

e2

e3

e4

e5

e6

e7

e8

e9

e10

e11