Tech

Mercedesi me pamje të një bishe të tërbuar

Mercedesi i ri AMG GTR ka një pamje të një bishe të tërbuar dhe ngjyrë të gjelbër.

AMG GTR posedon 577 kuaj fuqi dhe 516 rrotullime të motorit.

Performanca e tij është e shkëlqyer, brenda është i punuar nga lëkura dhe rripi i sigurimit ka ngjyrë të verdhë dhe është shumë praktik për t’u përdorur.

Ky Mercedes, do të prezantohet në vitin 2017./KosovaPress/