Lifestyle

Metoda më e çuditshme për të aplikuar grimin (Video)

Këshillat për grim janë gjithmonë të mirëseardhura te çdo femër. Grimeret më të mira mundohen të kujdesën dhe t’i mësojnë vajzave disa metoda se si të dal grimi më i mirë dhe më i lehtë.

Grimerja Laiba Zaid ose e njohur për të gjitha si “Huda Beauty” ka postuar një video shumë interesante në rrjetin social Instagram, njofton KosovaPress. Metoda për grim ka të ndryshme por në këtë video shihet një vajzë duke e bërë grimin me ndihmën e një piruni.

Kjo është e pazakontë që nuk është dëgjuar ndonjëherë por sipas videos mund të praktikohet shumë lehtë dhe ndihmon shumë për grim.

 

Fork hack for eyeliner, brows, & nose contour by @bodmonzaid #hudabeautyliquidmatte in Medusa

A video posted by Huda Kattan (@hudabeauty) on