Lifestyle

Modeli i palltos që ju shkon sipas formës së trupit [Foto]

Palltot dhe peliçet janë një Must në garderobën e femrës! Trendet ndryshojnë vit pas viti, por ju duhet të blini zgjuar e të zgjidhni atë model që ju shkon përshtat ! Jemi pikërisht në sezonin e duhur për të hedhur krahëve një pallto, por përpara se ta bëni këtë mësoni më poshtë se cili është modeli që ju shkon sipas formës së trupit

Nëse jeni trup vogël provoni një peliçe të shkurtër jo shumë voluminoze, por qimeshkurtër

Trupave të gjatë u shkon modeli COCOON

Nëse keni shpatulla të gjera, provoni një pallto me shpatulla të rëna.

Trupave në formën e orës klesidër u shkojnë palltot të cilat lidhen me rrip në mes.

Bëni mirë të zgjidhni një pallto me jakë V nëse keni gjoks të madh.