Aktuale

Momenti kur Policia largoi familjarë të aktivistëve të VV’së e të pranishëm të tjerë nga salla e Gjyqit (Video)

Në momentin kur është shpallur vendimi për aktivistët e Vetëvendosjes, ka pasur reagime nga familjarët dhe të pranishimit në Gjykatë.

Në një moment të kapur nga indeksonline, shihet se si at alargohen nga salla e Gjyqit.