Aktuale

Moti në Shqipëri

Temperaturat në vend janë ulur së tepërmi ditët e fundit. Ditëve të ngrohta me diell, u Ka ikur koha dhe janë zëvendësuar me ditë të ftohta e me reshje shiu.

Rënia e temperaturave ka qenë aq drastike sa janë regjistruar flokët e parë të dëborës në Shqipëri.

Ulja e temperaturave ka zbardhur veriun e vendit dhe juglindjen. Mësohet se Shkodra është një ndër qytetet e para ku janë regjistruar reshjet. Por bora ka nisur të zbardhë edhe Korçën.

the authorE B