ShowBiz

Ndahen Ronela Hajati dhe Young Zerka?

Duket se edhe një çift i ka dhënë fund romancës së tyre.

Është çifti Ronela Hajati dhe Young Zerka që i kanë dhënë fund lidhjes.

Kështu së paku raporton Prive, që beson se çifti më nuk janë bashkë.

Ata ka disa vite që janë në lidhje me njëri-tjetrin.

Si fakt për ndarjen e tyre është edhe mos ndjekja e njëri-tjetrit në Instagram.

Ata asnjëherë nuk konfirmuan lidhjen e tyre, por realizuan disa bashkëpunime.