Fun

Në Dubai shiten targat e veturës për 33 milionë dollarë

Në një ankand në Duabia, targat e një veture janë shitur për hiç më pak se 33 milionë dollarë, raporton “Zeri.info”.

Çmimi fillestar ishte 30 milionë, më pas ai u rrit në 33 milionë.

Mirëpo, veçoria e këtyre tabelave është se në to shkruhet “D Dubai 5”, por që shkronjat “uba”, janë me ngjyrë të kuqe dhe që e bëjnë të veçanta këto targa, transmeton “Zeri.info”.

Por një “çmenduri” e tillë ndodh vetëm në Dubai dhe askund tjetër.

Për më shumë, shikojeni videon e mëposhtme. /ZËRI/