Rajon & Botë

Në Madrid protestë kundër luftës me dema

Mijëra aktivistë për mbrojtjen e kafshëve kanë protestuar sot në Madrid kundër traditës së dyluftimit me demat në Spanjë, i njohur si Bullfighting.

Demonstruesit qëndruan në qendër të kryeqytetit spanjoll dhe kishte një mesazh të vetëm “Bullfighting është i dhunshëm dhe duhet parandaluar”, raporton AP.