Aktuale

Nisma për Kosovën mban Konventën parazgjedhore

Nisma për Kosovën sot mban Konventën parazgjedhore.

Konventa Parazgjedhore e Nismës për Kosovën mbahet në Palestrën e Sporteve te Pallati i Rinisë në Prishtinë.

Nisma për Kosovën është në koalicion më PDK-në dhe AAK-në, derisa në zgjedhjet e 11 qershorit do t’i ketë 15 kndidatë për deputetë. /KosovaPress/