Lifestyle

Një femër, pesë personalitete: Me grim ka bërë ndryshime të pabesueshme! (Video)

Nga një vajzë me pamje gotike me bishtaleca, pamje sikur kukull, me grim minimal dhe “llok” natyror – të gjitha këto stile i ka bërë grimerja e shkathët.

Grimerja Kandee Johnson ka ndryshuar kufijtë e grimit kur ka treguar që falë aftësive të veta mund të transformohet në madje 5 personalitete të ndryshme.

Nga një vajzë me pamje gotike me bishtaleca, pamje sikur kukull, me grim minimal dhe pamje natyrore –të gjitha këto stile i ka krijuar e shkathëta Johnson.

Këtu bën pjesë edhe stili glamuroz të cilin shumë dama të njohura e bartin kur ecin nëpër tepihun e kuq.

Nuk e ka lënë pa e përdorur edhe pin-apin gjithmonë joshës, transmeton Telegrafi.

Shikojini grimin dhe vendosni vetë cili më shumë po ju pëlqen:

the authorE B