Ekonomi

Një milion euro për zgjerimin e rrugëve në periferi të Prishtinës

Ministri i Infrastrukturës Lutfi Zharku me ekipin e tij filluan edhe zyrtarisht punimet për rehabilitimin dhe rikonstruimin e rrugës nacionale tek rreth rrotullimi Prishtinë-Fushë Kosovë dhe riorganizimin e rrugës nacionale N2 segmenti Veterrik-QMI.

Rregullimi i këtyre rrugëve do t’i kushtoj ministrisë rreth një milion euro, ndërsa punimet do të realizohen për 200 ditë.
Sipas këtij projekti do të bëhet zgjerimi i rrugëve, do të ketë shtigje për këmbësorët dhe biçikletat.

mta të bizneseve dhe banorëve përreth këtyre rrugëve.