ShowBiz

Një shtëpi si në përralla, ja ku jeton Rita Ora

Rita Ora është ndër këngëtaret më të pasura të Britanisë. Ajo ka të hyra të mëdha vjetore dhe padyshim që bën një jetë luksoze.

Këngëtarja me famë botërore ka një shtëpi super luksoze, të cilën vetëm nga jashtë e kanë fotografuar.


Rita nuk dëshiron të ekspozojë shtëpinë nga brenda dhe për këtë arsye është marrë vesh vetëm vendndodhja e shtëpisë së saj.