Tech

Njihuni me kamerën 40.000$ të Nokia-s (Video)

Nokia ka lanquar për herë të parë një kamera 360° shumë të shtrnjtë. Kjo kamera ka gjithsej 8 kamera nga të gjitha anët.

Të gjitha kamerat kanjë pamje prej 187° dhe nga një mikrofon, për të krijuar efekte 3D.

Kjo kamera u lanqua për herë të parë në Dhjetor me një çmim prej 45 000 $ por tani ka zbritur me 5000 $.

Me një sensor 2K x 2K,kjo kamera është shumë e veçantë. /krokodili/