Aktuale

Ohër, 1 mijë tërmete në tre javë

Në rajonin e Ohrit prej 18 qershorit e deri më sot, janë regjistruar më shumë se 1 mijë tërmete.

Shumica e tyre ishte me intensitet të dobët, ndërsa më i fuqishmi ishte tërmeti i së hënës në orën 13:18 me intensitet 5 shkallë të njësisë matëse Rihter .

Kjo dridhje ka shkaktuar shqetësim të banorëve dhe turistëve në Ohër ku dhe janë paraqitur dëme të shumta materiale.