Opinione

Opinione

KRIJUESI MAGJIK

(Rreth poezisë së Lulzim Tafës)   Kur shkruajmë sot për poezinë dhe poetin Lulzim Tafa, një nga poetët më të...

Opinione

Dhimbja me flatra

Shkruan: Bujar Tafa Libri Poema për Natashen i poetit rumun Ion Deaconesku, i përkthyer këtë vit te Shtëpia Botuese Bogdani...

Opinione

Rrëfimi për jetën

Bujar Tafa për “Shtatë Udhë”, udhët e Rrahman Paçarizit Autori i disa përmbledhjeve me poezi, pastaj i disa librave studimorë...

1 2 11
Page 1 of 11