Opinione

Opinione

Drama maratonike me vizat

N.M. (emër i njohur për redaksinë, bashkëpunëtor pranë institucioneve ndërkombëtare) Të kesh vetëm 10 vite shtet dhe të kesh dyfishin...

Opinione

Arrestimet pa pranga

Shkruan: Lulzim Tafa Përjashtimisht veprave penale të kapura në flagrancë (në kryerje e sipër) dhe vetëm kur ajo është e...

Opinione

Kriminalizimi i zoofilisë

Shkruan: Lulzim Tafa Duhet t’iu dalim në mbrojtje kafshëve të cilat biologjikisht nuk kanë aftësi ta mbrojnë veten nga njerëzit...

1 2 3 10
Page 2 of 10