Aktuale

Pamje të rënda: Tetë vjeçari nga Vushtrria sulmohet rëndë nga qentë endacak

Një fëmijë tetëvjeçar është sulmuar ditën e shtunë nga qentë endacak në rrugën “Kadri Dushi” në Vushtrri.

L.I ka pësuar lëndime të rënda në fytyrë si pasojë e kafshimit të qenve.

Bëhet e ditur se fëmijët tjerë që ishin në shoqeërine e L.I kanë arritur të ikin dhe të shpëtojnë pa lëndime.

Të afërm të fëmijës kanë dërguar disa fotografi për të treguar rrezikun që kanë nga qentë endacak në qytetin e Vushtrrisë.

the authorBurbuqe Metolli