Aktuale

Policia konfiskon lëndë narkotike

Policia e Kosovës ka realizuar një operacion që ka të bëjë me arrestimin e disa personave të dyshuar të përfshirë në vepër penale të trafikimit me substanca narkotike.

Policia ka konfiskuar një sasi të konsideruar të lëndëve narkotike, si dhe si dhe disa automjete e gjësende të ndryshme. Policia do të jap detaje në një konferencë për media./KosovaPress/