Aktuale

Presidenti ndan “Urdhrin e Lirisë” për kuksjanët

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi sot do të qëndrojë në qytetin e Kukësit ku për qytetarët e këtij qyteti do të ndajë medaljen “Urdhri i Lirisë”.

Presidenti e ka postuar një shkrim në Facebook ku tregon për vizitën e tij atje.

Postimi i Thaçit:

Rrugës për në Kukës, për një vizitë njëditore në shenjë falënderimi për zemërgjerësinë dhe bujarinë e treguar në periudhën më të vështirë për ne.

Falë solidaritetit dhe ndjenjës së pastër atdhetare, në Kukës dhe në mbarë Shqipërinë, kosovarët e dëbuar gjetën ngrohtësinë e vatrës shqiptare.

Për qytetarët e Kukësit sot do të ndajë medaljen “Urdhri i Lirisë”. HTH