Aktuale

Presidenti i BE-së: Kapitulli i ri me Serbinë mund të nisë brenda vitit

Ministri i Punëve të Jashtme të Estonisë, i cili mori presidencën gjashtë-mujore të BE-së që nga 1 qershori, Sven Mikser theksoi se takimi i ardhshëm ndërqeveritarë BE- Serbi, pritet të hap një kapitull të ri që do të organizohet në fund të vitit, në varësi të progresit në kapituj, transmeton Indeksonline.

Ai thotë se vendi i tij gjatë presidencës do të përqendrohet kryesisht në kapitujt që kanë të bëjnë me aspektin ekonomik dhe financiar.

the authorE B