Aktuale

Projektligji për veteranët shqyrtohet me procedurë të përshpejtuar

Seanca e Kuvendit të Kosovës filloi me kërkesën e PDK-së që të dënohet deklarata fyese ndaj ministres së Drejtësisë, Dhurata Hoxha.

Nëse duhet të distancohet dikush të distancohet nga gjuha fyese, është vet kryeministri që ka thënë gomarë.

“Nëse kryeministri i ka kërkuar falje gomarit që e ka krahasuar me gomarin, kjo është e njëjtë”, tha ai.

Ndërkohë, është propozuar që projektligji për ndryshimin e ligjit për veteranët të bëhet me procedurë të përshpejtuar dhe sot të përfundoj edhe në lexim të dytë./KosovaPress