Shëndetësi

Qepa e pjekur, me veti mrekullibërëse për shëndetin

Të gjithë i njohim vetitë e qepës të cilat ndikojnë pozitivisht në shëndetin tonë.

Por a keni dëgjuar se edhe qepët e pjekura mund t’i japin zgjidhje disa problemeve shëndetësore.

Për shembull sipas studimeve nëse vuani nga sëmundje kronike të veshit, thjesht aplikoni një shtresë me qepë të pjekur mbi veshin tuaj, dhe mbajeni atë për pak kohë.

Konsumoni një qepë të pjekur me pak vaj ulliri dy herë në ditë, një herë pasdite dhe një herë në mbrëmje, për trajtimin e problemeve me qarkullimin e gjakut.

Në rastin e trajtimit të plagëve, së pari, lani zonën e prekur dhe më pas aplikoni një qepë të pjekur.