Fun

Do qeshni me këtë tabelë në Kavajë (Foto)

Rrjetet sociale p shërbejnë gjithmonë dhe më shumë një media e fuqishme për të denoncuar jo vetëm skandale, abuzime, çmime t larta por edhe gafat që bëhen me gjuhën shqipe.

Kështu është edhe kjo tabelë në një ambient privat në Kavajë, që në fakt përveç çmimeve të larta të produkteve që tregtohen, ka edhe gabime të shumta ortografike.