Aktuale

Qeveria miraton draft-dokumentin për personat e zhdukur

Qeveria është duke mbajtur mbledhjen e 107 me radhë.

Në këtë mbledhje është miratuar propozim vendimin për fillimin e fushatës kundër përdorimit të Narkotikëve dhe Formimi i Taksë Forcës kundër narkotikëve dhe sigurisë në shkolla.

Qeveria ka aprovuar këtë propozim pa asnjë votë kundër.

Po ashtu në mbledhje është miratuar edhe draft koncept dokumenti për personat e zhdukur.