Aktuale

Ramadani: Kosova, kontribuese e paqes

Zëvendësministri i mbrojtjes Burim Ramadani ka thënë se Kosova është e gatshme të merr pjesë aktivisht me kapacitetet e veta të specializuara ushtarake dhe civile, stabilitetit dhe sigurisë kudo nëpër botë.

Postimi në Facebook:

Kosova, kontribuese e paqes

Republika e Kosovës është e gatshme të merr pjesë aktivisht me kapacitetet e veta të specializuara ushtarake dhe civile, në mbështetje të paqes, stabilitetit dhe sigurisë kudo nëpër botë.