ShowBiz

Renditen kryeministrat më seksi në botë, do të befasoheni cilin vend zë Edi Rama

Çdo vit ëebsiti “hottestheadsofstate.com” publikon një listë me emrat e liderëve më seksi në të gjithë botën. Këtë vit në listë bën pjesë edhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Vendin e parë e mban edhe këtë vit, ashtu si vitin e kaluar, kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau, 45 vjeç.
Në vendin e dytë radhitet kryeministrja e Zelandës së Re, Jasida Ardern dhe në vendin e tretë mbreti i Butanit, Jigme Khesar Namgyel Ëangchuck.

Ndërsa Edi Rama është renditur në vendin e nëntë, duke ia kaluar edhe kryeministrit të Irlandës Bjarni Benedictsson dhe atij të Greqisë Alexis Tsipras

Lista e liderëve më seksi në botë

Justin Trudeau, kryeministri Kanadasë
Jasida Ardern, kryeministri i Zelandës së Re
Tzigeme Kezar Naggel Ëangtsuk, mbreti i Butanit
Enrique Pena Nieto, president i Meksikës

Joeven Molise, presidenti i Haitit,
Emmanuel Macron, Presidenti i Francës
Kolinda Grabbar Kitaroviç, Presidenti
Moe Jae-in, Presidenti i Koresë së Jugut,
Eddie Rama, kryemnistiri
Bjarni Benedictsson, Kyreministri i Irlandës
Alexis Tsipras, kryeministri i Greqisë

the authorE B